Tarvitseeko yrityksesi tuloksellisempaa markkinointikanavaa? Tee tulosta jo tänään PageUP:in avulla.

Rekisteröi käyttäjätili nyt (et sitoudu mihinkään)
REKISTERÖIDY NYT
KOKEILE ILMAISEKSI!

PageUP – järjestelmä auttaa sinua onnistumaan online-markkinoinnissasi!


PageUp on monipuolinen järjestelmä, joka auttaa sinua etenemään online-markkinoinnissa. Se sopii hyvin suomalaisiin olosuhteisiin ja tukee useita kieliä, mm. suomea, ruotsia ja englantia.

Yksinkertaisimmillaan sivusto voi muodostua esittelysivusta, missä kerrot toiminnastasi ja yhteystietosivusta, josta löytyy yhteystietosi lisäksi yhteydenottolomake, jolla sivustolla kävijät voivat ottaa sinuun helposti yhteyttä. Näillä ominaisuuksilla saat vähimmäisvaatimukset täyttävän, toimivan kokonaisuuden online-markkinointisi edistämiseksi.

Muokkaaminen on helppoa

Päivittäminen ja tietojen lisääminen sivustollesi on helppoa, tarvitset vain internet-selaimen. Mitään erikoisohjelmia ei tarvita, vaan voit tehdä muutoksia suoraan selaimen kautta. Voit myös ladata sivuillesi kuvia luodaksesi mielenkiintoisemman ulkoasun.

Kuvat ja kuvagalleriat

Voit myös tehdä kuvagallerioita vierailijoiden nähtäväksi. Kuvien avulla voit esitellä mm. referenssejä tehokkaammin.

Sosiaalinen media

Jos olet kiinnostunut käyttämään hyväksesi sosiaalisen median tarjoamia markkinointimahdollisuuksia, voit lisätä sivuillesi esim. Facebookin Tykkää- ja Jaa-toiminnot sekä Twitter-virran sisäänrakennetun tuen avulla. Jos haluat lisätä sivuillesi kolmannen osapuolen valokuvagallerioita, voidaan apuna käyttää suosittua Flickr-sivustoa.

Verkkotunnukset

Rekisteröimme monia eri pääverkkotunnuksia mm. .fi, .com, .net, joista voi valita omasi, mikäli haluat oman verkkotunnuksen.

Sähköposti

Ace-paketti sisältää myös sähköpostin. Saat myös omat sähköpostilaatikot, jolloin voit lukea sähköpostisi myös nettiselaimen ja sähköpostiohjelman kautta tai kännykällä.

Kävijätilastot

Järjestelmässä on sisäänrakennettu tuki Google Analytics-palvelulle. Sen avulla saat tietoa mm. sivujesi kävijämääristä ja heidän maantieteellisestä sijainnistaan.

Ulkoasu

Sivun ulkoasua on helppo muokata. Voit valita valmiista malleista tai ottaa meihin yhteyttä, niin luomme sinulle ainutlaatuisen sivuston (esim. lähettää mallin/toiveet, laskutamme työstä tuntitaksan)

Hinnasto

Rekisteröityminen ja järjestelmän testaaminen on ilmaista. Näin saat mahdollisuuden nähdä miltä sivusi alkaa näyttää ennen mahdollisen ostopäätöksen tekemistä.
Ace-paketti 19,99 € / kk + 24 % alv. (= 24,79 € sis. alv.)

ALK.12,99€ /KK!
+24% ALV(16,11€)
Käyttäjien kokemukset
Suosittelen Yri.fi:tä kaikille pienyrittäjille. Helppo tapa hoitaa laskut!

Ville Hacklin, Helsinki

Hyvä ja henkilökohtainen palvelu, on toiminut hyvin!

Linda Ahlblad, Helsinki

Erittäin kohtuuhintaista palvelua! PageUP:ia on helppo käyttää, ei monimutkaista. On helppoa kirjoittaa tekstiä nettisivulle.

Raoul Michelson, Lapväärtti

Saatu palvelu oli hyvä!

Johan Fredriksson, Uusikarlepyy

Verkkosivu oli ihan ok. Palvelu on toiminut hyvin.

Thomas Dahlbäck, Vaasa

PageUp-sivu on helppo käsitellä ja sopii hyvin myös niille, jotka eivät ole aiemmin muokannut web-sivuja. Palvelu on toiminut hyvin, nopeita vastauksia kysymyksiin ja paljon apua on saatu kun tarvitaan.

Anne Sala Sundell, Vaasa

Fredrik Lobbas, Loviisa

Järjestelmä on pääasiassa toiminut hyvin. Voin suositella sitä myös muille.

Johnny Rönnberg, Närpiö

Meidän tuotteemme on nyt kirjoilla internetissä. Olen tosi tyytyväinen palveluun.

Charlotta Henriksson, Västanfjärd

Thomas Sund, Sulva

Edullinen ja tomimiva ratkaisu!

Kent Enkvist, Bosund

Oli hyvä, että minulla oli mahdollisuus vaikuttaa sivustoni suunnitteluun. Tilasin sivun itse muotoilemani ennakkosuunnitelman mukaan ja lopputulos oli haluamani. Sivustoa on ollut helppo täydentää koska rakenteesta tuli hyvä.

Idun Hellström, Kaarina

Helppokäyttöinen. Olen joutunut käyttämään paljon monimutkaisempiakin järjestelmiä.

Stefan Skullbacka, Närpiö

Henkilökohtainen palvelu oli hyvää, palvelupyynnöt toteutettiin toiveiden mukaisesti. Hyvää ja joustavaa palvelua!

Gunilla Sandén, Närpiö

PageUp:ia on minusta riittävän helppoa käyttää. En ole vielä tehnyt paljon muutoksia sivuille, mutta se mitä olen tehnyt on ollut helppoa tehdä.

Kjell Eriksson, Turku

Haluaisin siisti ja henkilökohtainen verkkosivu, joka on helppo ylläpitää. Sen pitää ladata nopeasti sekä mobiililaitteilla että muualla. Minulle on tärkeää, että asiakkaat löytävät minua hakusanoilla. Pageup on toiminut minulle hyvin.

Rickard Gunell, Vantaa

Uutisia

Ilmaiset SSL-sertifikaatit 05.04.2019

Oletko koskaan ihmetellyt, mitä pi…
Lue lisää...

Versiohallinta 14.12.2018

Versiohallinta on nyt mahdollista PageU…
Lue lisää...

Instagram-integraatio 01.09.2017

Käytätkö Instagramia? Ny…
Lue lisää...
LinkedIn

Vieraile sivustollamme LinkedIn

Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.