×

Jaa "Käyttö"


Käyttö

PageUP!-järjestelmä soveltuu monenlaiseen käyttöön. Web-sivuston laatimisen lisäksi sitä voi käyttää markkinoinnin ja taloushallinnon työkaluna. Voit lukea lisää alla olevista eri käyttömahdollisuuksista.

×

Jaa "Liiketoiminnalle"


Yrityksille:

Olemme kehittäneet liikeyritysten toiminnanohjausjärjestelmiä (EPR-järjestelmiä), joten PageUP!-järjestelmässä on paljon yrityksille hyödyllisiä toimintoja. Meillä on esimerkiksi on erinomainen asiakastietojärjestelmä, jossa voit huolehtia asiakkaistasi ja heidän tilauksistaan. Lisäksi järjestelmää voi laajentaa asiakkaiden käyttöön nk. extranetiksi, jonne asiakkaat voivat kirjautua ja jossa he voivat nähdä tilauksensa.

 

Alla olevista linkeistä voit lukea lisää miten järjestelmä soveltuu erilaisten yritysten käyttöön. Luonnollisesti ne eivät rajaa sen toimintamahdollisuuksia, joten anna mielikuvituksesi laukata suunnitellessasi mihin itse käyttäsit järjestelmäämme.

 

×

Jaa "Yksityishenkilöille"


Yksityishenkilöille

Omat kotisivut on hyvä kanava tiedottaa oman elämän ajankohtaisuuksista.  Voit julkaista sivustolla blogiasi, jossa kirjoitat elämäsi tapahtumista ja jonne lataat mielenkiintoisia kuvia.

Mikäli olet pitämässä häitä, kannatta niitä varten luoda oma sivustonsa. Sinne voit laittaa kaiken häihin liittyvän tarpeellisen tiedon kutsuvieraiden saataville (kuten myös omalaatuista tietoa hääparista :) )

×

Jaa "Yhdistyksille"


Yhdistyksille

Monet toiminnot ova tarpeen yhdistyksille. Esimerkiksi on hyödyllistä laatia yhdistystä varten uutissivu, jonka voi täyttää ajankohtaisilla tapahtumilla. Mikäli haluaa herättää vieläkin suurempaa kiinnostusta yhdistystä ja sen toimintaa kohtaan, voi luoda kuvagallerioita eri tapahtumista ja aktiviteeteista.

Yhteydenpidon helpottamiseksi voi laatia kontaktisivuston yhteystietoineen ja yhteydenottolomakkeineen. Tämä käy vaivatta järjestelmämme avulla.

Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.