×

Jaa "Sähköposti"


Hanki omat sähköpostiosoitteet omalla verkkotunnuksellasi

Monet pienyritykset käyttävät kuluttajien sähköpostipalveluja markkinointiinsa ja toimintojensa hoitamiseen, mutta tämä voi antaa epäuskottavan vaikutelman, varsinkin kun on tekemisissä isompien yritysten kanssa. Rekisteröimällä oman verkkotunnuksen, kuten example.com, voit antaa yrityksellesi vakiintuneen ammattimaisuuden ilmapiirin.

Käytännössä oman sähköpostijärjestelmän perustaminen mahdollistaa myös järjestelmän paremman hallinnan ja siirrettävyyden siltä varalta, että haluat vaihtaa tietotekniikkainfrastruktuuria tulevaisuudessa. Voit määrittää help@example.com tai sales@example.com osoittamaan yhteen tai useampaan postilaatikkoon ja vaihtaa osoitteen toimittamaan postin PageUp-järjestelmän toiseen postilaatikkoon tai toiseen palveluntarjoajaan. Tämä voi säästää paljon vaivaa, kun yrityksesi kasvaa ja kehittyy ja palkkaat uusia työntekijöitä.

Tällä hetkellä voimme rekisteröidä automaattisesti .fi-verkkotunnuksia.

Sähköpostipakettimme

Sähköpostipalvelun mukana toimitetaan verkkotunnus ja viisi postilaatikkoa, joissa on viisi sähköpostiosoitetta, jotka osoittavat mihin tahansa postilaatikkoon. Sinulla on siis omat sähköpostilaatikot, joita voit lukea verkkoselaimella, sähköpostiohjelmalla tai matkapuhelimella.

Jokaisen sähköpostilaatikon mukana tulee 5 Gt tallennustilaa sähköposteillesi. Voit lisätä tallennustilaa ja peitenimiä lisämaksusta (katso alla oleva hinnoittelutaulukko.)

Voit käyttää sähköpostiasi mobiiliystävällisellä web-käyttöliittymällä tai tavallisella IMAP-asiakasohjelmalla, kuten Mozilla Thunderbirdillä pöytätietokoneissa, K-9:llä Android-laitteissa ja Apple Maililla iOS-laitteissa.

Luo tilin nyt ja ota käyttöön!!

Hinnoittelu

Peruspaketti
  • 5 postilaatikkoa
  • 5 gigatavua tallennustilaa per postilaatikko
  • 5 peitenimeä per postilaatikko
  • Roskapostin suodatus ja virustorjunta
  • Lajittele ja suodata posti automaattisesti milterin avulla
7.90 €/kk
+ verkkotunnuksen vuosittainen rekisteröintimaksu (15 €/vuosi .fi-verkkotunnuksille).
+ 29 € kertaluonteinen perustamismaksu.
Lisää postilaatikot
  • 5 gigatavua tallennustilaa
  • 5 peitenimeä
2 €/kk/laatikko

Kaikki hinnat ilman arvonlisäveroa.

Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.