×

Jaa "Ehdot"


Tietoa palvelusta

PageUp on palvelu, alle kutsuttu Palveu, jonka ylläpitää LLS Data Ab Oy, y-tunnus 1993086-5, alla kutsuttu Tuottaja. Palvelun tarkoitus on antaa yrittäjille, yrityksille ja muille organisaatiolle (tämän jälkeen kutsuttu Käyttäjä) mahdollisuus nopeasti ja kustannustehokkaasti tiedotta asiakkaille minkälaisia tuotteita tai palveluita Käyttäjältä on saatavilla.

Käyttöehdot

Palvelu ei saa käyttää lakivastaisia ainestoja kuten lapsipornoa, väkivaltaisuus tai terroria. Jos tällaista käyttöä tapahtuu Tuottaja on oikeus päättää sen Käyttäjän tili. Jos Käyttäjällä on maksamattomia laskuja jotka ovat 90 päivää tai enemmän yli eräpäiviän, Tuottaja on oikeus päättää sopimuksen.

Hinnat

On kolme eri palvelutasoa, Basic, Normal ja Ace. Palvelutasoihin sisältää erilaisia ominaisuuksia ja jos on tarvetta Käyttäjä voi ottaa käyttöön ominaisuus korkeammalta tasolta.

Ominaisuus Basic Normal Ace
Esittely-sivu kyllä kyllä kyllä
Yhteydenotto-sivusto kyllä kyllä kyllä
Muokkaa sivustosi helposti selaimen kautta kyllä kyllä kyllä
Ilmainen .pageup.fi domaini kyllä kyllä kyllä
Viestiä lähetetty yhteydenotto-lomaken kautta tallennetaan järjestelmän tietokantaan sekä lähetetään sähköpostiosoitteeseen joka määritellet itse. kyllä kyllä kyllä
Sisäänrakennettu tuki Google analytics käyttäjätilastoille   kyllä kyllä
Kuvagalleriat   kyllä kyllä
Tapahtumakalenterit   kyllä kyllä
Erikoissivut   kyllä kyllä
Muokattava päämenu   kyllä kyllä
Tuki henkilöllisen domainnimelle .fi/.com/.org (domainkustannukset lisätään)   kyllä kyllä
1 GT tilaa   kyllä kyllä
sähköposti (5 laatikkoa)   kyllä kyllä
Uutis-sektio     kyllä
Facebook tykkää-napit     kyllä
Hinta* 4,99€/kuukausi 12,99€/kuukausi 19,99€/kuukausi

* kaikki hintoihin lisätään 24% VAT jos organisaationne on suomalainen, muuten teidän pitää maksaa ALV:in verovirastoon kotimaassanne.

Tekijänoikeuskäytännöt

Kaikki tietoa jotka Käyttäjä on lisännyt Palveluun on Käyttäjän omaisuus. Tuottajalla ei ole oikeutta siihen, paitsi Palvelun markkinointi-käyttöön.

Ota yhteyttä

Postiosoite:
LLS Data Ab Oy
PL 37
20101 TURKU

Sähköposti:
support@pageup.fi

Puhelin:
045-125 2500

Internet:
http://www.llsdata.fi/

Käyntiosoite:
Läntinen pitkäkatu 26
20100 TURKU
SUOMI

Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.