Behöver ditt företag bättre marknadsföring? Skapa en suverän webbsida med PageUP idag!

Registrera ett användarkonto nu
REGISTRERA DIG NU
PROVA GRATIS!

PageUP - systemet som hjälper dig att lyckas med din marknadsföring på nätet!

PageUp är ett mångsidigt system som hjälper dig framåt med din marknadsföring via nätet. Det är anpassat för finländska förhållanden och stöder flera språk, bland andra finska, svenska och engelska.

I sin enklaste form kan en webbsida bestå av en introduktionssida där du berättar om din verksamhet och vad du erbjuder samt en kontaktsida med kontaktinformation och ett formulär som besökaren kan fylla i för att kontakta dig. Att detta finns på din webbsida kan man med fog säga att är ett minimikrav.

Enkel redigering

Det är mycket enkelt att uppdatera och lägga till innehåll till sin sida. Inga specialprogram behövs utan du kan göra detta direkt via webbläsaren. Du kan också ladda upp bilder som du kan ha med på dina sidor för att göra innehållet intressantare.

 

Bilder och bildgallerier

Det går också att skapa bildgallerier, där bilderna visas åt besökaren. Detta är ett bra sätt att visa upp sina referenser på, eftersom det är lättare för kunden att få insikt i er verksamhet genom att titta på bilder.

 

Sociala media

För den som är intresserad av att utnyttja sociala media för sin internetsatsning finns det inbyggd stöd för att lägga in exempelvis facebooks gilla-ruta och facebooks delningsfunktion. Det finns också stöd för att lägga in ett twitter-flöde som en del av sin webbsida. Om man vill använda ett tredje-parts bildgalleri kan man använda den mycket populära siten Flickr.

Domäner

Om man vill använda en egen domän (exempelvis http://www.minsida.fi/) för sin sida går det bra, vi registrerar en mängd olika topp-domäner, bland andra .fi, .com, .net med flera.

E-post

I ace-paketet ingår även e-post. Du kan alltså ha egna e-post lådor som du kan läsa via en webbläsare, ett mejl-program eller i mobiltelefonen.

Besökarstatistik

För att veta hur många besökare du har på din sida kan du använda google analytics. Systemet har inbyggt stöd för detta. Från detta kan du se varifrån besökarna har kommit och geografisk spridning med mera.

Utseende

Det är enkelt att ändra utseendet på din sida. Du kan välja bland de färdiga mallar som finns eller så kan du kontakta oss så skapar vi en unik design åt dig. Du kan också skicka oss en mall på hur du vill att det ska se ut så lagar vi det mot timersättning.

Priser

Det är gratis att registrera sig och testa systemet. När du testar det kan du se hur din webbsida kommer att börja se ut och kan då bestämma dig för om du vill betala för det och ta det i bruk.

Ace-paketet kostar 19,99€/mån. +24% moms  (=24,79€ inkl.moms)

 

FR.12,99€ /MÅN!


+24% moms
Andras åsikt
Den personliga betjäningen var bra, även uppfyllande av önskemål fungerade. Bra och flexibel service!

Gunilla Sandén, Närpes

Bra att man får det på svenska, många som ringer kan inte ett ord svenska. Mycket förmånlig tjänst, rekommenderas!

Kent Enkvist, Bosund

Lättanvänt. Jag har nog använt betydligt mera invecklade system.

Stefan Skullbacka, Närpes

PageUp är tillräckligt enkelt för mej. Jag har inte jobbat så mycket med det, men det jag gjort har varit enkelt att göra.

Kjell Eriksson, Åbo

Systemet har fungerat bra överlag. Jag rekommenderar det även åt andra.

Johnny Rönnberg, Närpes

Det var bra att jag hade möjligheten att själv påverka utformningen av min sida. Jag beställde en design som jag skapat själv och fick den webbsida som jag beställt. När strukturen var gjord har det fungerat väl.

Idun Hellström, S:t Karins

Jag ville ha en snygg och personlig hemsida, som är lätt att hantera. Den skulle öppnas snabbt både i mobilformat och annat. Dessutom skulle den fungera på alla internetsystem. En viktig sak för mig, är att potentiella kunder skulle hitta min sida med lämpliga sökord. Pageup har fungerat bra för mig.

Rickard Gunell, Vanda

Mycket prisvärd tjänst! Det är lätt att använda och inga konstigheter. Det är lätt att skriva in det man vill ha på sin sida.

Raoul Michelson, Lappfjärd

Servicen och betjäningen var bra!

Johan Fredriksson, Nykarleby

Mina produkter finns nu beskrivna på nätet. Jag är nöjd med tjänsten!

Charlotta Henriksson, Västanfjärd

Jag fick en god start på webbsidan utan stora ekonomiska åtaganden. Det har varit lätt att få kontakt och service vid behov.

Fredrik Lobbas, Lovisa

PageUp sidan är lätthanterlig och lämpar sej bra även för den som inte tidigare redigerat web-sidor. Servicen har fungerat bra, snabba svar på frågor och mycket hjälp vid behov.

Anne Sala Sundell, Vasa

Webbsidan var ju nog helt ok. Tjänsten fungerade bra.

Thomas Dahlbäck, Vasa

Rekommenderar Yri.fi åt alla småföretagare. Väldigt lätt att ta hand om fakturor!

Ville Hacklin, Helsingfors

Bra och personlig service, det fungerade bra!

Linda Ahlblad, Helsingfors

Jag är nöjd med den service jag fått! Systemet är relativt enkelt att använda och jag rekommenderar tjänsten även åt andra.

Kim Sydholm, Närpes

Det har nog varit bra, det är ju bra på det viset att man kan gå in och ändra själv om man vill.

Thomas Sund, Solf

Nyheter

Gratis SSL-certifikat, säkerhet för alla! 05.04.2019

Har du någon gång märk…
Läs mera...

Revisionshantering 14.12.2018

Nu är det möjligt att utf&oum…
Läs mera...

Instagram-integration 01.09.2017

Använder du instagram? Nu är…
Läs mera...
LinkedIn

Besök oss på LinkedIn

Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.