×

Dela "Kommunalvalskandidater"


Politiker och kommunalvalskandidater

Inom politiken är det viktigt med synlighet samt att man lyckas kommunicera bra med sina väljare. Genom att registrera ett domännamn och skapa en webbsida kan den politiskt aktive uppnå detta. Med PageUP! systemet går det dessutom enkelt att integrera olika sociala medier, såsom Facebook, Twitter och Instagram. Detta gör att du kan använda de system som du är van med och få allt samlat på din sida!

Det rent tekniska är inget bekymmer, sidan blir automatiskt mobilvänlig och anpassad för Googles sökmotor, så att sidan enkelt kan indexeras och komma med i Googles sökresultat.

Är du med i SFP finns det dessutom en färdig mall som du kan använda, så själva skapandet av sidan går snabbt och enkelt.

Nedan kan du se ett exempel på en webbsida som är lagad med PageUP! Se den live på http://www.lindaahlblad.fi/

 

Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.