×

Dela "E-post"


Skaffa egen e-post address och domännamn

Många småföretag använder konsumentorienterade e-posttjänster för marknadsföring och affärsverksamheter, men det kan ge ett oseriöst intryck, speciellt när man har att göra med större firmor. Genom att registrera ett eget domännamn såsom företagsnamn.fi kan du ge ditt företag en mer seriös och professionell anda.

I praktiken innebär ett eget e-postsystem också att man får större kontroll över sitt system och att adresserna blir flyttbara om man vill ändra sin IT-infrastruktur i framtiden. Man kan sätta upp help@example.com eller sales@example.com för att peka på en eller flera brevlådor och byta adress för att leverera e-post till en annan brevlåda i PageUp-systemet eller en annan tjänsteleverantör. Detta kan spara mycket besvär när ditt företag växer och utvecklas och du anställer nya medarbetare.

För närvarande kan vi automatiskt registrera .fi-domäner.

Vårt e-postpaket

E-posttjänsten levereras med ett domännamn och fem brevlådor med fem e-postalias som pekar på någon av brevlådorna. Du kan alltså ha dina egna e-postlådor som du kan läsa via en webbläsare, e-postprogram eller mobiltelefon.

Varje e-postlåda kommer med 5 GB lagringsutrymme för dina e-postmeddelanden. Du kan lägga till mer lagringsutrymme och alias mot en extra avgift (se prislistan nedan.) Du kan komma åt din e-post via det mobilvänliga webbgränssnittet eller med en vanlig IMAP-klient som Mozilla Thunderbird för stationära datorer, K-9 för Android-enheter och Apple Mail för iOS.

Registrera dig nu!

Prissättning

Startpaket
  • 5 brevlådor (användarkonton)
  • 5 gigabyte lagringsutrymme per box
  • 5 alias per brevlåda
  • Skräppostfiltering och antivirusskanning
  • Automatisk sortering och filtrering av e-post med milter
7,90 €/månad
+ årlig domänregistreringsavgift (15 €/år för .fi-domäner)
+ 29 € startavgift
Extra brevlådor
  • 5 gigabyte lagring
  • 5 alias
2 €/månad/brevlåda

Alla priser exlusive moms.

Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.