×

Dela "Användning"


Användning

Det finns många användningsområden för PageUP!-systemet. Det är inte bara ett system för att laga webbsidor med, utan även ett system för att sköta marknadsföring och ekonomiadministration med. Nedan kan du läsa mera om olika användningsområden för systemet.

×

Dela "För företag "


För företag

Vi har i många år jobbat med utveckling av affärssystem och därför finns det också en hel del funktioner som är till nytta för företag. Exempelvis har vi ett prima system för kundregister där du kan hantera dina kunder och deras beställningar. Det finns också ett extranät så kunderna kan själva logga in på sin kundsida och se sina beställningar.

 

På nedanstående länkar kan du läsa om hur systemet lämpar sig för olika typer av företag. Naturligtvis är detta inte en begränsning, utan låt fantasin flöda!

×

Dela "För privatpersoner"


För privatpersoner

En egen hemsida är ett bra sätt att dela med sig av vad som är aktuellt i ens liv. Där kan du ha en blog där du skriver om olika händelser samt lägga in intressanta bilder.

Ifall det är bröllop på gång kan man med fördel laga en sida för detta. Där kan man samla all behövlig information som gästerna behöver (samt lite kuriosa om brudparet :)

×

Dela "För föreningar"


För föreningar

Det finns många funktioner som är behändiga för föreningar. Exempelvis är det lätt att laga en nyhetssida där man fyller på med det som är aktuellt. För att väcka mera intresser för föreningens aktiviteter kan man skapa bildgallerier med bilder från olika evenemang och händelser som föreningen deltagit i.

För att det skall vara enkelt att komma i kontakt med föreningen kan man ha en kontaktsida med kontaktuppgifter och ett kontaktformulär. Detta är mycket enkelt att skapa med hjälp av systemet.

Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.