Revisionshantering

Nu är det möjligt att utföra revisionshantering i PageUp. Om du har gjort en uppdatering av en sida som du senare ångrar, kan du när som helst ta den gamla versionen i bruk igen. När du redigerar din sida kommer du att se en revisionshistorik med alla tidigare sparade versioner. Du kan ta i bruk vilken tidigare sparad version som helst!