×

Dela "Villkor"


Om tjänsten

PageUp är en tjänst, nedan benämnd Tjänsten, som tillhandahålls av LLS Data Ab Oy med FO-nummer 1993086-5, nedan benämnd Leverantören. Tjänstens syfte är att ge näringsidkare, företag och föreningar (nedan benämnd Användaren) möjlighet att på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt informera om sin verksamhet och sina erbjudanden till kunder och andra intressenter.

Användningsvillkor

Tjänsten får inte användas till att sprida olagligt eller osedligt material såsom barnporr, våldsuppmaningar eller terror. Om sådan användning sker har Leverantören rätt att avsluta tjänsten för denne användares del. Även om Användaren har fakturor som är obetalda och har gått 90 dagar eller mera över förfallodagen ger Leverantören rätt att avbryta tjänsten.

Priser och egenskaper

Egenskap Ingår?
Introduktionssida ja
Kontaktsida ja
Redigering av webbsidan direkt via webbläsaren ja
Gratis .uus.fi domän ja
Meddelanden som skickas via kontaktformuläret sparas till systemets databas (och skickas även till en e-post adress som du väljer) ja
Inbyggt stöd för Google-analytics statistik ja
Bildgallerier ja
Vanliga sidor ja
Editerbar huvudmeny ja
Stöd för valbar .fi/.com/.org domän (domänavgifter tillkommer) ja
Nyhetssidor ja
Instagram-integration ja
Pris* 19,99€/månad

* på priserna tillkommer 24% mervärdesskatt. (utländska organisationer betalar momsen i eget hemland enligt egna regler).

Integritetspolicy

Instagram-plugin

Om du använder instagram-integrationen för att visa dina bilder från Meta's instagram på din webbsida gäller följande. Vi sparar ditt användarnamn och tillhörande användar id samt en åtkomstkod på vår server. Denna information används för att hämta de senaste bilderna från instagram och visa dem på din webbsida. Du kan närsomhelst återkalla medgivandet till åtkomsten av dina bilder. Detta kan du göra genom att ta bort åtkomsten via Tjänstens administrationssida eller via Instagrams egen administrationssida på https://www.instagram.com/accounts/manage_access/

Ta bort din data

Du kan radera din profil genom att klicka på din profilbild i det övre högra hörnet. Klicka sedan på knappen "Min profil", sedan "Redigera min profil och inställningar" och nu finns det en röd knapp med texten "Radera min profil...". Genom att klicka på "Radera min profil..."-knappen kommer du till en bekräftelsesida, där du måste bekräfta att du vill radera din profil och all relaterade data. Om du är administratör för en organisation som är registrerad i systemet , måste du först radera den här organisationen innan du kan radera din personliga profil. Ett annat alternativ är att be någon annan att bli administratör. Det finns en länk för att ta bort organisationen. För att kunna radera organisationen måste du se till att alla avtal mellan din organisation och Leverantören är uppsagda och att det inte finns något pågående saldo.

Upphovsrättspolicy

All information som Användaren lägger upp på tjänsten är Användarens material. Leverantören har ingen rätt att utnyttja detta, förutom i syfte att marknadsföra och göra reklam för Tjänsten.

Kontakta oss

Per post:
LLS Data Ab Oy
Svetsargatan 6, pb 36
FI-00810 HELSINGFORS

Per e-post:
support@pageup.fi

Telefon:
045-125 2500

Internet:
https://www.llsdata.fi/

Besöksadress:
Svetsargatan 6
00810 Helsingfors
FINLAND

Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.