×

Dela "Villkor"


Om tjänsten

PageUp är en tjänst, nedan benämnd Tjänsten, som tillhandahålls av LLS Data Ab Oy med FO-nummer 1993086-5, nedan benämnd Leverantören. Tjänstens syfte är att ge näringsidkare, företag och föreningar (nedan benämnd Användaren) möjlighet att på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt informera om sin verksamhet och sina erbjudanden till kunder och andra intressenter.

Användningsvillkor

Tjänsten får inte användas till att sprida olagligt eller osedligt material såsom barnporr, våldsuppmaningar eller terror. Om sådan användning sker har Leverantören rätt att avsluta tjänsten för denne användares del. Även om Användaren har fakturor som är obetalda och har gått 90 dagar eller mera över förfallodagen ger Leverantören rätt att avbryta tjänsten.

Priser

Det finns tre olika tjänstenivåer, Basic, Normal och Ace. I tjänstenivåerna ingår olika grundegenskaper och vid behov kan Användaren ta i bruk en högre nivå eller aktivera en enskild egenskap från en högre nivå.

Egenskap Basic Normal Ace
Introduktionssida ja ja ja
Kontaktsida ja ja ja
Redigering av webbsidan direkt via webbläsaren ja ja ja
Gratis .pageup.fi domän ja ja ja
Meddelanden som skickas via kontaktformuläret sparas till systemets databas (och skickas även till en e-post adress som du väljer) ja ja ja
Inbyggt stöd för Google-analytics statistik   ja ja
Bildgallerier   ja ja
Händelsekalender   ja ja
Vanliga sidor   ja ja
Editerbar huvudmeny   ja ja
Stöd för valbar .fi/.com/.org domän (domänavgifter tillkommer)   ja ja
1 GB utrymme   ja ja
e-post (fem lådor)   ja ja
Nyhetssidor     ja
Facebook gilla-knappar     ja
Pris* 4,99€/månad 12,99€/månad 19,99€/månad

* på priserna tillkommer 24% mervärdesskatt. (utländska organisationer betalar momsen i eget hemland enligt egna regler).

Upphovsrättspolicy

 

All information som Användaren lägger upp på tjänsten är Användarens material. Leverantören har ingen rätt att utnyttja detta, förutom i syfte att marknadsföra och göra reklam för Tjänsten.

Kontakta oss

Per post:
LLS Data Ab Oy
PB 37
FI-20101 ÅBO

Per e-post:
support@pageup.fi

Telefon:
045-125 2500

Internet:
http://www.llsdata.fi/

Besöksadress:
Västerlånggatan 26
20100 ÅBO
FINLAND

Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.